donderdag 22 oktober 2009

Prominentendiner VVD Den Haag


Er is veel gaande in Nederland. Ons land staat voor enorme uitdagingen. We bevinden ons in een crisis. Ook op lokaal niveau is er voldoende aan de hand.



Er staan gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. In Den Haag gaan die over een veilige, schone en economisch gezonde stad. Meer dan ooit gaan deze verkiezingen over de pilaren waar het liberalisme op rust: vrijheid, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid. 30 november as. heeft u de kans over deze zaken van gedachten te wisselen met prominente VVD'ers tijdens een uniek VVD-prominentendiner.

In de stad Den Haag gaan de komende verkiezingen voor de gemeenteraad over een veilig, schoon en economisch gezond Den Haag. Over werk, samen werken en sociale rechtvaardig­heid. Meer dan ooit gaan deze verkiezingen over de pilaren waar het liberalisme op rust: vrijheid, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid.


Onze keuze op 3 maart aanstaande bepaalt de toekomst van onze stad en onze kinderen!

Namens de VVD Den Haag en de Haagse Kring Liberaal Ondernemen nodigen wij u met genoegen uit voor een prominentendiner op maandag 30 november 2009 in het Promenade Hotel te Den Haag. Onder het genot van een drankje en een heerlijk diner geven trendwatcher Adjiedj Bakas (o.a. auteur van “Beyond the Crisis”) en wethouder Sander Dekker (Lijsttrekker VVD Den Haag) hun visie op onze stad en de huidige politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Wethouder Frits Huffnagel is uw gastheer tijdens dit diner.

Naast deze sprekers zal een aantal prominente VVD’ers samen met u plaatsnemen aan tafel. Om er voor te zorgen dat u met zo veel mogelijk van hen persoonlijk kennis maakt en van gedachten wisselt, nemen ze na iedere gang plaats aan een andere tafel. Inmiddels hebben Hans van Baalen (EuroparlementariĆ«r), Paul de Krom (lid Tweede Kamer) en Anne-Wil Duthler (lid Eerste Kamer) hun deelname aan dit diner al toegezegd.

Deelname aan dit diner staat open voor iedereen. De kosten bedragen per persoon € 150,-. Er bestaat tevens de gelegenheid om een gehele tafel te reserveren. Een tafel biedt plaats aan negen personen. Dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier. U begrijpt dat het aantal plaatsen beperkt is. Reserveer daarom vandaag!

U kunt het inschrijfformulier onderaan deze pagina downloaden, of bellen naar Nelleke Stoffele (06-817 90 242). Mail het inschrijfformulier naar penningmeester@vvddenhaag.nl . Nadat uw inschrijving is ontvangen, sturen wij u een bevestiging met factuur en uw toegangsbewijs.

Grijp deze gelegenheid aan om persoonlijk te spreken en te dineren met onze prominenten. We hopen van harte u te mogen begroeten op 30 november aanstaande!

Wat u moet weten:
Datum:   maandag 30 november 2009
Locatie:  Promenade Hotel, Den Haag
Kosten:   €150,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten